Minőségpolitika, üzleti filozófia

A PARMEN ZRt. a hőkezeléssel tartósított zöldség-, és gyümölcskonzervek gyártása során olyan stabil, standard minőségű termékek előállítására törekszik, amelyek megfelelnek az Európai Uniós követelményeknek, az élelmiszerbiztonsági előírásoknak és kielégítik a Vevők, a fogyasztók igényeit.

Minden tevékenységünket megtervezzük, szabályozzuk. Munkánk fontos eszközeként működtetjük az ISO 9001 szabvány követelményeit, a HACCP , és az IFS (Internatonal Food Standard) előírásait kielégítő minőségirányítási, minőségbiztosítási rendszert, amely átfogja a szervezet teljes tevékenységét.

Munkánk során a PDCA (Plan, Do, Check, Act, tervezés, végrehajtás, ellenőrzés, beavatkozás) alapelvet követjük.

Nyomonkövetési rendszerünk alkalmas a nyersanyag, a segéd- és csomagolóanyag, késztermék követésére, amíg az a fogyasztóig eljut.

Kölcsönös érdekeken alapuló együttműködésre törekszünk a beszállítókkal, a mezőgazdasági partnerekkel. A nyersanyagtermelőktől elvárjuk, hogy termékük feleljen meg a feldolgozási és az élelmiszerbiztonsági követelményeknek.

Törekszünk a vevőkapcsolatok erősítésére, a vevőcentrikus szemlélet általánossá tételére, kiemelt figyelmet fordítunk elvárásaik, megfogalmazott igényeik kielégítésére.

Hatékony működésen túl kiemelt figyelmet fordítunk a környezetkárosító hatások “kivédésére”, a környezettudatos gazdálkodás megvalósítására, a környezetvédelmi előírások betartására.

A tényeken alapuló vezetői döntéshozatal érdekében folyamatosan értékeljük, elemezzük tevékenységünket, termékeink minőségét, és azok ismeretében határozzuk meg a továbbfejlesztés feladatait.

Mottónk:

“A MINŐSÉG FELELŐSSÉG ÉS ELKÖTELEZETTSÉG!”

Széll István
Vezérigazgató

Nyírmeggyes 2013. szeptember 18.